Този сайт използва бисквитки, за да ви предложи по-добро преживяване. Може да се запознаете с подробна информация тук.

Бит-вложка 1/2 Torx T45 пентаграм - Бит-вложка 1/2 пентаграм

Бит-вложка 1/2 Torx T45 пентаграм

Бит-вложка Torx Star със захват  1 / 2 квадрат.

Основното разнообразие от работни приспособления на монтажните инструменти е вида на бит-вложката. Видовете бит-вложки са разделени според геометрията на работния профил, по дължина и по предназначение. Тези инструменти осигуряват най-добрите условия за прилагане на трудовото усилие в сравнение с други видове инструменти за работа с външни работни профили. Бит-вложките осигуряват по-голяма стабилност при позициониране на главата върху скрепителните елементи. Позволява особено високо натоварване върху крепежния елемент.. 

Купете бит-вложка Torx на най-добра цена. Torx бит-вложка Toptul от серията BCNA можете да поръчате на нашия уебсайт или като се обадите на посочения телефон. Фирмата е оторизиран дистрибутор на ТМ Toptul в България.

На нашия сайт има богата гама продукти и оборудване за автосервизи и механици. Доставката се извършва навсякъде в страната взависимост от обслужващите райони на куриерските фирми работещи на територията на България.
Посочена цена е с вклюен ДДС.

В предлагания асортимент продукти са възможни различия, както в показания снимков материал, така и в данните, които са посочени. Mehanik.Bg запазва правото си на промени в изображението на продуктите, оборудването на техниката, цената на продукта, както и допълнителните принадлежности, които се предлагат.

Вложки
РазмерT45
Захват1/2 квадрат
Инчова/Метричена-
ВидTorx
ПрофилДве части
Брой точки5
МатериалВисоко-качествена стомана,CR-V+S2
ПокритиеМатиран Хром
Стандарт-
Обща дължина55mm
МаркаTOPTUL
ПроизходTAIWAN

Напишете мнение

Моля впишете се или се регистрирайте, за да напишете мнение
  • Модел: BCNA1645
  • Наличност: Налично, ограничени количества
  • 6.36 лв.
  • без ДДС: 6.36 лв.

Етикети: бит-вложка, 1/2, torx, t45, пентаграм, bcna1645, бит-вложка, 1/2, пентаграм