Този сайт използва бисквитки, за да ви предложи по-добро преживяване. Може да се запознаете с подробна информация тук.

Информация за доставка

УСЛОВИЯ НА ДОСТАВКА

Стоките поръчани от нашия сайт, се доставят с куриер  до адреса, указан при заявката или от наш представител. След телефонен разговор за потвърждaване на Вашата поръчка продуктите биват предадени на куриер.

Плащането може се извършва по няколко начина.

1. В БРОЙ при доставката:

 Заплащането на стоката, разходите по доставката ако има такива и други такси ако има такива, става в брой при доставката и получаването й от клиента поръчал стоката или от друго лице от негово име, в случай, че то потвърди получаването и идентичността на поръчаната стока.

2. С БАНКОВ превод:

 Заплащането на стоката и разходите по доставката ако има такива и други такси ако има такива от клиента или от друго лице от негово име, може да стане предварително по банков път, след като се издаде Проформа фактура или Фактура от фирма "Туулс Маркет България ЕООД", която служи като основание за превода. Стоката се доставя след постъпване на превода по сметка на "Туулс Маркет България ЕООД". 

Разходите за доставката са за сметка на клиента(освен ако не е упомената допълнителна информация в описанието на самия продукт свързана с доставката), като стойността на доставката зависи от големината и теглото на изпращаните продукти които са опаковани в кутия, кашон, куфар, и т.н.. За точната сума на разноските по доставката може да се информирате като се свържете с нас по телефона или след като се уточни размера на пратката и теглото, да се провери във виртуалния калкулатор на куриерските фирми (за Еконт) или http://www.speedy.bg/files/Tariff.pdf (за Спиди).

За поръчки с безплатна доставка за територията на България, моля следете информацията в описанията на продуктите.

Доставката се извършва с куриер от 9.00 до 17.30 часа. В събота до 14.00 часа.

За доставка във фиксирано време (във, преди и след конкретен час (+ - 30 мин.)) се заплаща допълнително (след телефонен разговор се уточнява сумата) .

Доставки не се извършват в Неделя и официални празници.

Продуктите се изпращат само след потвърждение от клиента.

Потвърждение на поръчки се извършва от 9:00 до 18:00 часа в работни дни

СРОК НА ДОСТАВКА

За наличните на склад артикули е в зависимост от зоната, в която попада Вашето населено място зависи срокът за доставка след предаване на пратката на куриерската служба. Срокът за доставка е между 1 и 3 работни дни за различните населени места. Срокът за доставка може да е между 3 и 5 работни дни за някои от продуктите взависимост от  доставянето им, организирането им и предаването им към куриерска служба която да извърши доставката.

За неналичните на склад артикули изискващи поръчка и доставка от производител или вносител сроковете се уточняват чрез телефонен разговор.

За неналични на склад артикули изискващи внос от чужбина сроковете се уточняват чрез телефонен разговор.

При потвърждаване на поръчката Ви, ще бъдете уведомени за точната дата на доставката.