Този сайт използва бисквитки, за да ви предложи по-добро преживяване. Може да се запознаете с подробна информация тук.

Добавки за масло

Добавки за масло

Добавките за масло и техните предимства които осигуряват на двигателя.

 Добавката в двигателното масло намалява износването на триещите се части в почти всички автомобили и двигатели с вътрешно горене. Дори и минимално количество, означава значително намаляване на износването на движещи се части в двигателя, което определя неговата необходимост.

Неоспорими са и ефектите от използването им.

 Добавката за масло заглажда микроскопични неравности и укрепва повърхностния слой на метала, като  предоставя изключително нисък коефициент на триене. В допълнение към дисулфидмолибденовата добавка, се произвеждат и по-модерни добавки за антиизносване за масло. Тяхната употреба не само намалява цялостното износване на двигателя, но и шума при работата и риска от случайна повреда; 

Резултатите които могат да се опишат в следствие използването на добавки са:

 Урегулира се нагряването на агрегата, температурата в зоните на триене и разходът на гориво намаляват. Добавки от различните производители имат специфичен състав и предназначение.

 Иновационните технологични съставки стават надеждни помощници за всеки с автомобил и поел на път. Намаляване броя на авариите, които от своя страна ще спестят на водачите ремонти, както и ще бъдат сигурни, че колата винаги ще бъде в изправност и няма да ви разочарова в най-трудните моменти. Може да намерите най-различни добавки за двигателя на най-добра цена в нашия онлайн продуктов каталог .

Няма добавени продукти в тази категория.