Този сайт използва бисквитки, за да ви предложи по-добро преживяване. Може да се запознаете с подробна информация тук.

Диагностична апаратура

Диагностична апаратура

В продуктовите категории може да намерите диагностично оборудване за автомобили. Ние предлагаме маркови уреди на достъпни цени. Широка гама от продукти както за ентусиасти/любители, така и за майстори/механици професионалисти. Оборудването ви позволява бързо и точно да определите неизправността на двигателя, ABS, климатичната система, Air Bag и други системи.

Автомобилна апаратура за диагностика. Диагностично оборудване за автомобила открива грешки в работата на основните системи, чете кода и изтрива съобщението за грешка от паметта. Устройството се свързва чрез диагностичния жак чрез адаптер и се свързва към електронното устройство за управление на превозното средство. Специалния софтуер и накрайници са съвместими с конкретна марка автомобили. Апаратурата за диагностициране е за различни марки от различни производители - до 50 позиции в техния софтуерен списък, включва марките, моделите и годините на производство на автомобилите. Някои скенери разпознават VIN номера на автомобила.

Полезните функции на диагностичното оборудване, включват запаметяването на грешки, работа с компютър, прочитане на текущите настройки, съвети за премахване и отстраняване на неизправности. Някои модели са в състояние да направят фърмуер на контролния блок. Цветният дисплей, ясният интерфейс и лесното меню правят използването на устройството дори и от начинаещи.

Ако диагностичното оборудване на автомобила се доставя без адаптери и свързващи кабели, можете да поръчате тези устройства поотделно, като изберете конкретно устройство. Ще ви бъде полезно да актуализирате софтуера за системата, който ви позволява да разширите основните възможности на скенера.

ОЧАКВАЙТЕ СКОРО!!

Няма добавени продукти в тази категория.