Този сайт използва бисквитки, за да ви предложи по-добро преживяване. Може да се запознаете с подробна информация тук.

Кран за двигатели

Кран за двигатели

Компактният хидравличен кран(жираф) се използва най-често в автосервизи. Той има надежден стабилен дизайн, малка собствена тежест, може да повдига товари до 3 тона на височина от около 2 метра. Мини кран е отличен за окачване и преместване на палети, кутии, строителни материали, метални конструкции и други видове стоки, включително и извънгабаритни. Като правило, се нарича ​„жираф” за повдигане сгъваем кран.

Устройството и принципът на работа може да се опише:

Всички мини хидравлични кранове имат подобен принцип на работа. Устройството и действието на хидравличните телескопични крикове се основава на закона за физичните свойства на течностите в съдове, според който нивата на хомогенните течности се запазва, в процеса на натиск в тях. Крикове се състоят от няколко основни части: работен цилиндър, който е напълнен с масло, бутало и помпа с лост. Ако приложите сила върху по-малкото бутало, налягането в работния цилиндър ще се промени, повдигайки голямото бутало с товара.Повдигането е гладко, можете да фиксирате позицията на правилната височина.

Някои модели се преместват на маневрени ролки, други се нуждаят от фиксирана инсталация. За да спестите място, можете да закупите хидравличен крик за гараж сгъваем.

Важни функции които могат да се опишат са:

Полезният товар показва максималното тегло, което изчислява натоварването на крана. Това е средно от 0,5 до 3 тона.

Дължината на стрелата е оразмерена на плъзгащата се част на стрелата, показани са минималните (0,8-0,9 м) и максималната позиция (1,5-1,8 м). Обикновено стрелата се фиксира на няколко позиции: колкото по-навън са, толкова по-малко е товароносимостта и стабилността на конструкцията.

Височина на куката - максималните стойности на позициите на горната и долната стрела, с други думи, това е височината на товара. Мини кранът има минимална височина на куката за различни модели от 0-1.5 м до максимум 0.84-2.2 м.

Мобилният хидравличен кран може да се движи във всяка посока на колела или ролки. Компактните размери му позволяват да минава през тесни пътеки между рафтовете. Удобно модифициране на това оборудване е кран с помпа, с контрол от краката. Такива хидравлични кранове често са сгъваеми.

Показване:
Подреждане по:

Хидравличен подемник тип жираф 2 тона, GEKO G02080

Хидравличен кран тип жираф с товароподемност 2 t който служи за монтаж и демонтаж, транспортиране&nb..

660.00 лв. без ДДС: 660.00 лв.