Този сайт използва бисквитки, за да ви предложи по-добро преживяване. Може да се запознаете с подробна информация тук.

Виброшлайф

Виброшлайф

Когато трябва да се шлайфат повърхности с различна по вид структура на помощ идва:

 Вибрираща шлифовъчна машина(виброшлайф) - предназначена за шлайфане на плоски повърхности от дърво, пластмаса, камък и метал. Използването на шлифовъчни листове(шкурка) с различен размер на зърната(едрина на абразива за грубо или фино шлифоване) позволява повърхностно третиране. Вибрационните шлайфове могат да се използват за премахване на стари бои, ръжда, за премахване на драскотини и т.н.. По отношение на повърхностното довършване, шлифовъчния материал дава високо качество и прецизност.

Виброшлифовъчните машини са с характерно устройство за вида си.

 Шлифовъчната повърхност има правоъгълна форма(плот). Шлифовъчните листове(шкурката) са закрепени върху него по два начина: на велкро или с помощта на скоби. Благодарение на кръглите отвори върху тях и прахосмукачка, прахът може да се отстрани. Шлифовъчните листове се включват в комплекта или се купуват отделно. За вибриращи шлифовъчни машини със закрепващи скоби, те могат да бъдат закупени на руло или на метър взависимост от нуждата.

Принципа на действие на този тип инструменти е специфичен.

 Над центъра на платформата(полота) се монтира мотор в корпуса на вибриращата машина. Въртенето е изместено от центъра на платформата(плота). Когато се върти, платформата(плота) прави кръгови движения при висока скорост - тя вибрира. Противотежестите на вала балансират трептенията, например укрепва ги ако работите по-усилено, за да натиснете платформата.

Техническите спецификации са според вида и предназначението на инструментите.

  • Мощноста. За различните шлифовъчни машини може да варира от 160 до 600 вата. При нормална работа са достатъчни 200-300 вата, освен това инструмент с тази мощност няма да бъде с голямо тегло.
  • Брой на вибрациите. Колкото по-голям е броят на трептенията, толкова по-висока е производителността на инструмента.
  • Работната повърхност. Това е размерът на повърхността която шлифова(плота). С малък плот е по-лесно да се работи в трудни за достигане места.

 Ние Ви предлагаме вибриращи инструменти от всички най-добри световни производители като: Bosch, Makita, Black Decker, Dewalt, Festool, Flex и други на добри цени. При закупуване на вибрираща шлифовъчна машина, обърнете внимание на нейното оборудване, някои модели имат специални предложения.

Показване:
Подреждане по:
Виброшлайф Bosch GSS 160-1 A Налично, ограничени количества

Виброшлайф Bosch GSS 160-1 A

Вибрационна шлифовъчна машина на Bosch модел GSS 160-1 A е много подходяща за работа във всеки един ..

189.00 лв. без ДДС: 189.00 лв.