Този сайт използва бисквитки, за да ви предложи по-добро преживяване. Може да се запознаете с подробна информация тук.

Колички и шкафове

Колички и шкафове

В автосервизите, фабрики и цехове за съхранение или транспортиране на различни монтажни инструменти, скрепителни елементи и консумативи се използват инструменттални колички за превоз и инструментални шкафове за сухранение.

Основното предимство на инструменталните колички е тяхната мобилност и маневреност. Два чифта колела, едините от които са снабдени със спирачка, колелата им позволяват да се движат във всяка удобна посока. Благодарение на малките размери на количката могат да бъдат поставени на места с ограничени пространства.

Видове колички за инструменти могат да са:

Отворени колички за инструменти които се използват все повече да се придвижва оборудване, консумативи и др. Те имат няколко рафтове на открит достъп, което е много удобно място за поставяне и изваждане на инструмента.

Затворени инструментални колички които имат няколко чекмеджета (3 до 8), които са подходящи за съхранение на резервни части, ръчни инструменти и други. В някои модели допълнително се монтира автоматично заключване на плъзгащите се чекмеджета.

За да се организира работното място на механиците се използва количка за инструменти, която има отворени рафтове и чекмеджета.

Как да изберем количка за инструменти?

Сравнявайки количките за инструменти, е необходимо да се реши, за каква цел ще бъде използвана. Ако искате да преместите инструменти, оборудване и други подобни действия, най-добре е да изберете открита количка с 3 рафта. Ако имате намерение да се съхраняват предимно резервни части, хардуер, консумативи и т.н., трябва да се избере количка за инструменти с 5-7 чекмеджета затворени и заключени.

Размерите също трябва да се вземат предвид при покупка. Въпреки, че  оборудвани с инструмент колички са доста компактни,  доста малки (например, 62х42х78 см), които могат да бъдат поставени почти навсякъде. Но има и такива, чиито значителни размери (например 75х40х86 см), съответно, за да поберат повече инструменти е нужно да се разпределят в отделно място.

В нашите категории  можете да намерите количка за инструменти за автосервизи, дърводелски работилници и всяка друга работилница. Цените са посочени във всяка продуктова характеристика. За да направите поръчка, трябва да добавите избрания продукт с инструменти към количката или да се свържете с нашите мениджъри.

Показване:
Подреждане по:
Оборудвана количка за инструменти 6 чекмеджета, 245 части, GEKO G10831 10-15 дни

Оборудвана количка за инструменти 6 чекмеджета, 245 части, GEKO G10831

Оборудвана количка с инструменти за автосервизи, гаражи и ремонтни депа. Инструменталната количка&nb..

0.00 лв. без ДДС: 0.00 лв.