Този сайт използва бисквитки, за да ви предложи по-добро преживяване. Може да се запознаете с подробна информация тук.

Ножични подемници

Ножични подемници

Ножичните подемници получават името си, благодарение на електрохидравличното задвижване, визуално наподобяващо на ножици. Основните предимства на модерните подемници от този тип са: скорост, компактност, надеждност, висок полезен товар, гъвкавост.

В неработещо положение ножичните подемници на практика не заемат място, има модели които се изравняват с настилката в сгънато състояние и са на същото ниво като пода на помещението.

Ножичните подемници с електрохидравлично задвижване и платформа – те са по-модерната и подобрена алтернатива на четириполюсните подемници. Те значително пестят площта на работната зона, правят процеса на обслужване на автомобила удобен и лесен. Подобрява качеството на работа при регулирането на ходовата част на автомобила.

Ножичните подемници се предлагат в различни модификации, които се различават предимно по максималната товароподемност и начина на монтаж (дълбочинни стълби, повърхностна инсталация - на повърхността има входни рампи и стълби).

Ножичните подемници се използват като самостоятелно оборудване за обща поддръжка. Те са оборудвани с хидравлични задвижващи механизми, които осигуряват безшумна работа и дълъг експлоатационен живот на устройството. Двете страни на подемника са перфектно синхронизирани с прецизна, тиха и надеждна хидравлика.

Предлага се висококачествено съвременно оборудване, което позволява извършването на повдигане на автомобили с тегло до четири тона. Работна температура: -40 ° C до + 35 ° C

Хидравличните подемници, представени в нашите категории са идеално пригодени за извършване на широка гама от ремонтни и диагностични работи, осигуряващи висококачествена поддръжка на автомобила благодарение на надеждните опори под формата на "ножици". Предлагат се няколко модела оборудване с различен капацитет на натоварване, така че можете да си купите електрохидравличен ножичен подемик, който е оптимален за вас по отношение на производителност и цена.

Предлагат се два вида:

Стационарни ножични подемници -  не подлежат на движение след монтажа и се монтират в пода (вкопана версия).

Мобилни ножични подемници -  работят с коли с тегло не повече от 2,5 тона и могат да бъдат премествани през територията на автосервиза, като основният им недостатък е, че имат малък капацитет.

ОЧАКВАЙТЕ СКОРО!!

Няма добавени продукти в тази категория.