Този сайт използва бисквитки, за да ви предложи по-добро преживяване. Може да се запознаете с подробна информация тук.

Лежанки и столчета

Лежанки и столчета

Лежанките и ремонтни столчета са незаменими при обслужване и ремонт на автомобила в гаража, работилницата или в сервиза. Те значително улесняват достъпа до възлите и детайлите, позволяват на механика да се чувства удобно и да работи дълго време, без да се уморява.

Подвижни лежанки

Лежанките се използват, когато е необходимо да се проверява и ремонтира колата под нея, но няма начин да я закарате на канал или да я повдигнете с подемник. Може да се повдигне с крик и да се подложат стойки подпори. Ремонтът, извършван от майстора, се извършва посредством  количка лежанка по дължината на човека. Основата обикновено е изработена от пластмаса, при някои модели е покрита с мек материал с покритие, устойчиво на нефт и петрол. От едната страна на количката се намира умекотител, които може да се настрои за най-удобното положение на главата. На рамката има фиксирани колела (от 4 до 6 броя), така че на лежанката е лесно да се движи под колата. Има продукти със сгъваема конструкция, която се трансформира в седалка столче за ремонт. Това е отлична възможност за използване в гараж.

Ремонтни седалки(столчета)

Седалката(столчето) е полезно, когато дълго работите по части от автомобила изискващи едно положение на механика, когато демонтирате части, когато е необходимо да отвиете много крепежни елементи и други работи, които правят неприятно постоянното изправяне и навеждане. Здравият дизайн на седалката осигурява стабилност, а меката тапицерия добавя комфорт за продължителна работа. Също така при проектирането на седалката за ремонт може да се осигури чекмедже за инструменти и крепежни елементи, както и колела за бързо придвижване, например от сервизната зона на автомобила до работната маса. Най-удобният модел за вас може да изберете от нашите категории,той може да ви позволява да променяте височината на седалката, в зависимост от ръста на потребителя.

Показване:
Подреждане по:

Лежанка за автомонтьори GEKO G02096

Ремонт на автомобил с лежанка на колела. Това е незаменим помощник в гаража при отсъствие ..

63.00 лв. без ДДС: 63.00 лв.