Този сайт използва бисквитки, за да ви предложи по-добро преживяване. Може да се запознаете с подробна информация тук.

Бормашина

Бормашина

Бормашините са инструменти за пробиване на дупки в метал, дърво и пластмаса като се използва ненатоварено свредло. Те имат леко тегло и малки размери, което се дължи на липсата на  ударен механизъм. Поради това се постига висока точност на работата в сравнение с аналозите на удара.

Като основни характеристики преди всичко трябва да се вземат в предвид няколко фактора:

  • Ефективност: колкото по-висока е, толкова по-интензивно е предназначението на инструмента. За битови нужди са подходящи ударни модели, проектирани за 350 - 600 W, които са компактни по размер и с лека тежест. Специалистите по-добре могат да купуват модели до 1800 вата.
  • Скорост на въртене: зависи от това колко бързо можете да работите с материалите. Като правило, домашните инструменти са проектирани с не повече от 1500 об / мин, за максимална професионална скорост може да достигне 4500 оборота в минута.

За по-лесна употреба на инструмента и лесна смяна на работните инструменти, по-добре е да закупите патронник с бързо действие. Важен фактор е наличието на няколко скорости, които ви позволяват да изберете подходящата скорост на пробиване на меки или твърди материали.

На нашия сайт има представни известни производители като Bosch, Dewalt, Makita и др. Използвайте удобната система за избор и със сигурност ще намерите подходящия модел.

Показване:
Подреждане по:
Пробивна бормашина Bosch GBM 10 RE Налично, ограничени количества

Пробивна бормашина Bosch GBM 10 RE

Бормашина Bosch GBM 10 RE надежден и сигурен помощник за бърза и точна работа.Бормашин..

279.00 лв. без ДДС: 279.00 лв.

Пробивна бормашина Bosch GBM 6 RE Налично, ограничени количества

Пробивна бормашина Bosch GBM 6 RE

Бормашина Bosch GBM 6 RE надежден и сигурен помощник за бърза и точна работа.Бормашината на..

199.00 лв. без ДДС: 199.00 лв.