Този сайт използва бисквитки, за да ви предложи по-добро преживяване. Може да се запознаете с подробна информация тук.

Пистолет за горещ въздух

Пистолет за горещ въздух

Когато имате нужда от затопляне, нагряване и изсушаване в работни условия може да използвате:

 Пистолети за горещ въздух (промишлени сешуари) се използват, ако по време на работа често е необходимо да се нагрява материала с който се работи. С тяхна помощ можете да премахнете старата боя, да споявате пластмасови части, да лепите. Също така, техническите сешоари са полезни за загряване на замръзнали тръби през студените месеци.

Как е устроено това устройството ще разберете в следващите редове?

 В корпуса на пистолета за горещ въздух има метална спирала. Там под въздействието на електрически ток тя се подгрява, като нагрява въздуха около себе си. Нагрятия въздух се изтласква през дюзата чрез вградения вентилатор. Така пистолета за горещ въздух насочва въздушен поток, чиято температура може да бъде до 650 °С.

Някои от важните функции и характеристики на пистолетите за горещ въздух са:

  • Мощност – важна е за професионална и ежедневна употреба при пистолетите. За безпроблемна работа се нуждаете от пистолет за горещ въздух с мощност 2000 вата. Ако ще се налага да се използва рядко, по-добре е да си купите модели с мощност от 1400 - 1800 w.
  • Тип дръжка - по-удобния вариант за работа с пистолета за горещ въздух е типа с затворена дръжка. При този вид дръжка, отразената топлина не пречи на оператора, както това се случва при работа с откритите модели пистолети.
  • Работна температура - по-високите максимални стойности са от значение, така има по-широк обхватът на устройството има и по-бързо ще се справи със задачите на потребителите.
  • Система за регулиране температурния потока - тези параметри варират с помощта на различни регулатори. Това ще ви позволи да изберете най-подходящия режим за всеки конкретен материал. По същата причина, ако трябва да изберете такава опция, тя се счита за по-удобна екстра към пистолета за горещ въздух: има модели с безстепенен контрол на температурата, и модели с плавно регулиране на температурата.
  • Наличието на LCD дисплей – той Ви позволява да наблюдавате температурата на нагряване с точност на градусите.
Показване:
Подреждане по:
Пистолет за горещ въздух Bosch GHG 660 LCD Налично, ограничени количества

Пистолет за горещ въздух Bosch GHG 660 LCD

Пистолет за горещ въздух на Bosch модел GHG 660 LCD е много подходяща за работа изискваща нагря..

359.00 лв. без ДДС: 359.00 лв.