Този сайт използва бисквитки, за да ви предложи по-добро преживяване. Може да се запознаете с подробна информация тук.

Автосервизно оборудване

Ние от Mehanik.BG ще се опитаме да Ви запознаем и предложим продукти за оборудване на автосервизи и гаражи, предназначени за диагностика, ремонт и поддръжка на автомобили, камиони и други превозни средства.

Оборудването на автосервизи и гаражи за обслужване на автомобили е много различно и то трябва да бъде избрано в зависимост от целите които се поставят за постигане.

Професионално оборудване за автосервизи е необходимо за специализирани работилници и сервизи. То прави възможно извършването на специални дейности за по-кратко време, ресурсът на такова оборудване е много по-голям.

Оборудването в гаража е по-лесно решение, което се използва при малко работни места (повдигане на автомобили за подмяна на гуми, смяна на мосло и др.).

Специализираният автоинструмент заема специално място в оборудването на автосервизи, тъй като изисква определени умения на човек, който ще работи за тях.

Всяко оборудване за автосервиз се отличава с висока степен на защита от вода и мръсотия, бои, бензин и масло, максимално възможна компактност и висока функционалност. Освен ресурс, предназначен за големи и чести натоварвания (в случая професионално оборудване за ремонт на автомобили).

Оборудване за монтиране и демонтиране на гуми са представени в категориите. Машини за балансиране на сменяемите гуми, вани за изпитване на колелата, азотни генератори и спомагателни инструменти.  Автомобилните инструмент се използват не само в професионалните автосервизи, но и от обикновените собственици на коли за дребни ремонти и поддръжка. Асортиментът се състои от ключове и инструменти от всякакъв вид, комплекти автомобилни инструменти, колички за инструменти и други.

Диагностично оборудване за автосервизи - тестване на плътността на гумите, индикаторни стойки за мониторинг на отклоненията, различни газови анализатори и скенери. Всичко това ви позволява да определите неизправността на автомобила и предполагаем по-нататъшен ремонт. Подемно-транспортното средство за автосервиз е представено в категориите. Всички видове крикове, подемници за коли, лебедки и други. Цялата тази техника осигурява достъп до детайлите и компонентите на автомобила и улеснява извършването на техния ремонт и диагностика.

Оборудването за почистване на автомобилни части и компоненти като(бани и инсталации за миене на дюзи). Оборудване за пълнене и смазване е представено в категориите. Има разнообразни системи за зареждане с гориво и смяна на масло, барабанни системи и помпи за пренос на гориво.

Бояджийското оборудване се използва както за боядисване на отделни елементи (бояджийски пистолети), така и за боядисване на части или цяла кола (камери за боядисване). Тази група включва и инфрачервени сушилни лампи. Този тип оборудване за автосервизи се отнася и за професионалисти.