Този сайт използва бисквитки, за да ви предложи по-добро преживяване. Може да се запознаете с подробна информация тук.

Автохимия

Автохимията е неизменна част от поддръжката и обслужването на всеки един автомобил, в днешно време има богат избор от продукти.

Автомобилната химия е общоприето наименование за продукти, предназначени за грижи за различни части и монтажни части на коли/автомобили. Продуктите, представени в каталога, не само ще дадат на автомобила представителен облик, ще подобрят шофирането, но и ще удължат живота на компонентите на колата ви и ще намалят разходите за поддръжка.

Средствата за почистване на прозорци - е на първо място, течността да запълни резервоара за чистачки, които се продават като правило в туби от по 4-5 литра. Съществуват и концентрирани разфасовки, които трябва да се разреждат с вода в определени пропорции. Стойността на точката на замръзване, например -15 или -30 ° C, трябва да се посочи на опаковката на продукта. В допълнение, автомобилната химия за почистване на стъклата включва помощни средства под формата на флакон с пръскачка: анти-мъгла и анти дъжд. С тяхна помощ можете да се отървете от капчиците вода на стъклото в следствие на конденз, като по този начин се подобрява видимостта.

Средствата за грижа на автомобила са и за всички видове съединения: пластмасови, дървени и кожени интериорни елементи. С тяхна помощ е възможно не само да се почисти материалът от прах и мръсотия, но и да се запази първоначалният му вид за дълго време. След тяхното нанасяне върху повърхността се образува защитен филм, който намалява външното негативно въздействие върху материала и му придава блясък. Има и специални почистващи средства за велур, плат, килими.

Средства за грижа на автомобила са и за външната част на каросерията -препарати за миене, които се използват за ръчно или безконтактно миене. Такива съединения лесно се разтварят в топла и студена вода, ефективно отстраняват мръсотия, прах, насекоми, петна от нефт и бензин от купето. В допълнение, много от тях имат полиращи и защитни свойства. Има специални лакове, които се нанасят след почистване на каросерията от мръсотия. Тази химия за автомобили е предназначена за автомивки и лично ползване от автомобилни ентусиасти и любители.

Средства за грижа на агрегатите и системите на автомобила - това е професионална химия за почистване на двигателя, карбуратора, инжекторите, спирачните дискове, горивната система и други. Средствата за грижа за двигателя и устройствата се използват от автомобилистите и ремонтните центрове за обслужване на автомобили. Към същата категория автохимия са течности като: антифриз, уплътнители, добавки и други съединения, необходими за работата на основните системи на превозното средство.

Показване:
Подреждане по:
Top Cut-високоефективно чисто масло за рязане 400ml RETECH Налично, ограничени количества

Top Cut-високоефективно чисто масло за рязане 400ml RETECH

Високоефективно чисто масло за рязане, създадено за смазване на машините дори при екстремни условия...

16.32 лв. без ДДС: 16.32 лв.

Fire Stop-пожарогасител за незабавна употреба 300ml RETECH Налично, ограничени количества

Fire Stop-пожарогасител за незабавна употреба 300ml RETECH

FIRE STOP е преносим пожарогасителен спрей за незабавна употреба в случай на възникване на пожар как..

14.64 лв. без ДДС: 14.64 лв.

Leak Finder-препарат за откриване на течове 400ml RETECH Налично, ограничени количества

Leak Finder-препарат за откриване на течове 400ml RETECH

Откриване на течове в резбовани и фланцови съединения, тръби и заваръчни шевове.LEAK FINDER ви д..

8.64 лв. без ДДС: 8.64 лв.