Този сайт използва бисквитки, за да ви предложи по-добро преживяване. Може да се запознаете с подробна информация тук.

Работни дрехи

Работните облекла са предназначени да предпазват от всякакъв вид влияние на околната среда - неблагоприятни метеорологични условия и вредните производствени фактори.

Зимни гащеризони – се състоят от яке и панталони или полугащеризони. По правило те са изработени в комбинация от различни текстилни материали или мембранна тъкан, водоустойчив текстил,  от PVC или полиестер. Тези материали от които се изработват зимните работни облекла ефективно запазват топлината при минусови температури.

Якета - най-често изработени от различни видове естествени платове или полиестер. Затоплянето се състои предимно от вата, която има топлоизолационни свойства при отрицателни температури.

Панталони и гащеризони - изработени в комбинация от различни платове или полиестер. Изработени от платове и материали които ефективно съхраняват топлината при отрицателни температура. Панталоните имат място за колан за по комфортно регулиране на размера в кръста.

Шапки за глава - предпазват от измръзване в студения зимен сезон. Шапката може да е изработена от изкуствена кожа, естествена или смесена тъкан. Шапките за глава(тип маска за зялата глава) могат да бъдат изработени от акрил или полиестер. Имат удължение за врата. На някои модели се прави прорез само за очите, за други - за очите и носа. Можете да я носите под шлем или шапка.

Летни гащеризони - панталони и якета - са изработени от найлон, памук, водонепромокаем текстил, полиестер или в комбинация от различни по вид тъкани. Всички материали имат дишащи свойства. Панталоните и гащеризоните в областта на коляното имат защитни вложки и отразяващи ленти. В тази категория можете да намерите набор от специални дрехи, състоящи се от яке и панталони или гащеризони.

Шапки с козирка -  са направени от найлон или памук. Тук може да намерите модели с подвижна част, която предпазва врата от атмосферни влияния, както и продукти с LED лампи върху козирката.

Светоотразителни жилетки - изработени от флуоресцентна тъкан с полиуретаново покритие.

Костюми за заваряване - изработени от брезентова, памучна или смесена тъкан с различна плътност и  с огнеупорна импрегнация.

За работа с масла и киселини - с такива костюми можете да работите с киселини с различна концентрация. Облеклото е направено предимно от специална тъкан и полиестер, които се характеризират с водоустойчиви свойства.

За предпазване от дъжд - костюмите и дъждобраните са изработени от полиестер или найлон, устойчив на влага. Те могат да имат качулка.

За бояджийски работи - тези гащеризони са изработени от полипропилен, който има водоотблъскващи свойства.

Отделно, има термо бельо - ефективно поддържа топлина при отрицателни температура и поема изпотяването при физически натоварвания.

Показване:
Подреждане по:
Панталон работен ORTEOTRO С предварителна заявка

Панталон работен ORTEOTRO

Работен панталон  който се използват като работно предпазно облекло. Отличителна черта на този ..

0.00 лв. без ДДС: 0.00 лв.

Яке работно OROTA С предварителна заявка

Яке работно OROTA

Работно яке за механици. То е изработена от силна смесена тъкан 60% памук/ 40% полиестер, ..

0.00 лв. без ДДС: 0.00 лв.

Полугащеризон работен ORKRY С предварителна заявка

Полугащеризон работен ORKRY

Работен полугащеризон за механици с еластични презрамки. Работното облекло предпазва ..

0.00 лв. без ДДС: 0.00 лв.

Гащеризон работен LRBT

Гащеризон за автомобилни механици. Изработен от висококачествен материал който е лесе..

0.00 лв. без ДДС: 0.00 лв.