Този сайт използва бисквитки, за да ви предложи по-добро преживяване. Може да се запознаете с подробна информация тук.

Крик крокодил хидравличен

Крик крокодил хидравличен

Криковете тип „крокодил” най-често се използват за ремонт и поддръжка на превозни средства в автосервизите и в гумо-монтажните центрове. Това се дължи на удобството при работа, благодарение на колелата, които ви позволяват бързо да се премества на от една место на друго, като и принципът е същият като този на хидравлични крикове. Препоръчително е да се използва тази техника в затворени помещения, на равен асфалт или бетонирани повърхност.

Това оборудване е разделено на 2 основни категории, благодарение на характеристиките:

Хидравлични подвижни крикове, често се срещат в автосервизите и бензиностанциите.

По принцип на действие е подобен на бутилковия крик, само поддържащата платформа за товара и лоста, който вдига работното бутало са различни. С тази конструкция, оборудването има малка височина и лесно се поставя под някоя кола. Обикновено, като подвижен крик е проектиран за 2 или 3т товароподемност, което е достатъчно за монтаж и сервизно обслужване на леки автомобили, въпреки че има модели с тонаж от 5, 10 и 20 т. Характерна особеност на устройството е плавното повдигане, с малко сила се задвижва механизмът.

Пневматичен подвижен крик - това е издръжлива "възглавница", монтира на количка с колела.

Тя се издига при пълнене с въздух от компресор. Тя е с ниско собствено тегло, нисък профил, и въпреки това може лесно да повдигне товар с тегло 2 - 3 тона.

Показване:
Подреждане по:

Хидравличен крик тип крокодил 3t, GEKO G01062

Хидравличен крик тип "крокодил" служи за повдигане на лекотоварни автомобили до ..

298.00 лв. без ДДС: 298.00 лв.