Този сайт използва бисквитки, за да ви предложи по-добро преживяване. Може да се запознаете с подробна информация тук.

Полирмашина

Полирмашина

Гладка и лъскава повърхност може да постигнете само и единствено с тези машини!

 Полиращите машини са предназначени за повърхностна обработка на дърво и метал. Можете да се снабдите с най-доброто средство за полиране на автомобили. С помощта на машините за полиране можете да гланцирате боята, да премахнете драскотини от повърхността и да нанесете защитно покритие. За работа с полиращи машини се използват различни гъби и полиращи средства.

Устройството на полиращите машини е сранително упростено.

В конструкцията  на машините за полиране се разграничават: диск, тяло, основна и допълнителна ръкохватка, превключвател и бутон за заключване на копчето.Гъбите и дисковете са изработени от, овча кожа, гъба и други матеиали. За всяко ниво на полиране се използва паста и гъби или кечета от подходящ за целта вид.

Принципа на действие на този тип машини е следния:

 За полиране с паста, тя се нанася върху диска за полиране. При нанасяне на защитно покритие, то се нанася върху повърхността, която ще се обработва. Между отделните нива на полиране е необходимо да премахнете остатъците от полирането на предишния етап.

Като важни технически спецификации могат да се опишат следните:

  • Мощност. Необходимо е голямо захранване за машината за полиране при непрекъсната работа, както и за поддържане на висока скорост на оборотите.
  • Диаметърът на диска. Различните модели варират от 175 до 230 мм. Не използвайте по-голям диск за полиране, отколкото е препоръчано от производителя за конкретния модел.
  • Брой обороти в минута. Използването на функцията за превключване на скоростта значително увеличава качеството на полиране(регулирането на оборотите е най-важната функция на машината за полиране).

 Полиращи машини за автомобили и други цели от водещи производители от цял ​​свят ще намерите на приемливи цени, голям асортимент, доставка и гаранция.

Показване:
Подреждане по:
Полирмашина Bosch GPO 14 CE Налично, ограничени количества

Полирмашина Bosch GPO 14 CE

Полираща машина на Bosch модел GPO 14 CE е много подходяща за работа при полиране на повърхност..

459.00 лв. без ДДС: 459.00 лв.