Този сайт използва бисквитки, за да ви предложи по-добро преживяване. Може да се запознаете с подробна информация тук.

Динамометричен ключ 1/2, 70-350Nm, L=645мм TOPTUL ANAF1635 - Динамометрични ключове

Динамометричен ключ 1/2, 70-350Nm, L=645мм TOPTUL ANAF0803

Ключът с настройка на въртящия момент е професионален инструмент, който механикът използва когато е важно за него ,да знае колко здраво е затегната гайката или болта. Основната му разлика от стандартния гаечен ключ е наличието на вътрешен динамометър (устройство за измерване на моментната сила).Използва се при създаването на промишлено оборудване, ремонт на автомобили, сглобяване на различни устройства - навсякъде, където това е важно, връзката да е направена с една и съща стойност на приложената моментна сила на затягане.


При избора на динамометричен ключ трябва да обърнете внимание на следните параметри на инструмента: наличието на тресчотка прави много по-лесна работата, тъй като не е необходимо отново да се наглася инструмента върху крепежния елемент. Размерът на квадрата (захвата) е посочен в инчове, така че е необходимо да се определи предварително с кои вложки ще работи. Въртящият момент при различните модели се настройва по различен начин, някои са оборудвани с екран с цифрова индикация, което улеснява настройването на пределните стойности и определя силата на затягане, наличието му е много полезно и удобно по време на работа.Други настройват механизма чрез дръжката на инструмента

Купете динамометричен ключ на най-добра цена. Динамометричен ключ на Toptul от серията ANAF можете да поръчате на нашия уебсайт или като се обадите на посочения телефон. Фирмата е оторизиран дистрибутор на ТМ Toptul в България.

На нашия сайт има богата гама продукти и оборудване за автосервизи и механици. Доставката се извършва навсякъде в страната взависимост от обслужващите райони на куриерските фирми работещи на територията на България.
Посочена цена е с вклюен ДДС.

В предлагания асортимент продукти са възможни различия, както в показания снимков материал, така и в данните, които са посочени. Mehanik.Bg запазва правото си на промени в изображението на продуктите, оборудването на техниката, цената на продукта, както и допълнителните принадлежности, които се предлагат.

Ключове
ВидДинамометричен
Тресчотен, брой зъбиДа, 24
Инчов/МетриченИнчов
Размер1/2''
Обща дължина645мм
Ъгъл на главата-
Движение на главата-
МатериалCR-V/CR-MO Steel Ratchet Head
ПокритиеTPR material anti-slip handle
СтандартANSI & DIN standard

Напишете мнение

Моля впишете се или се регистрирайте, за да напишете мнение
  • Модел: ANAF1635
  • Наличност: Налично, ограничени количества
  • 187.95 лв.
  • без ДДС: 187.95 лв.

Етикети: динамометричен, ключ, 1/2, 70-350nm, l=645мм, toptul, anaf0803, anaf1635, динамометрични, ключове