Този сайт използва бисквитки, за да ви предложи по-добро преживяване. Може да се запознаете с подробна информация тук.

Гаечен ключ 7x8мм TOPTUL - Гаечни ключове

Гаечен ключ 7x8мм TOPTUL

Гаечен ключ 7x8мм - TOPTUL Standard Combination 15°.

Професионален ръчен инструмент изработен от висококачествен материал(Хром-ванадиева стомана). Изключително голямо усилие на натиск, което е по-високо от стандарта ANSI & DIN. Като професионален инструмент съчетава в себе си качества като максимална издръжливост и устойчивост на корозия като покритието е матиран хром.

Гаечните ключове са с работен профил обхващащи крепежния елемент от две или от ти страни. Имат U-образна форма. Много често гаечните ключове са двустранни с близки по размер работни области. Главата на гаечните ключове е под ъгъл от 15° спрямо надлъжната ос на инструмента, което осугурява по-голям работен диапазон при работа на трудно достъпни места. Намират широко приложение във всеки автосервиз,гараж,работилница и монтажни бригади.

 

Купете гаечни ключове на най-добра цена. Гаечни ключове Toptul от серията AAEJ можете да поръчате на нашия уебсайт или като се обадите на посочения телефон. Фирмата е оторизиран дистрибутор на ТМ Toptul в България.

На нашия сайт има богата гама продукти и оборудване за автосервизи и механици. Доставката се извършва навсякъде в страната взависимост от обслужващите райони на куриерските фирми работещи на територията на България.
Посочена цена е с вклюен ДДС.

В предлагания асортимент продукти са възможни различия, както в показания снимков материал, така и в данните, които са посочени. Mehanik.Bg запазва правото си на промени в изображението на продуктите, оборудването на техниката, цената на продукта, както и допълнителните принадлежности, които се предлагат.

Ключове
ВидДвустранен
Тресчотен, брой зъбиНе
Инчов/МетриченМетричен
Размер7x8mm
Обща дължина145mm
Ъгъл на главата15°
Движение на главатаНе
МатериалChrome Vanadium Steel Material
ПокритиеМатиран-хром
СтандартANSI & DIN standard

Напишете мнение

Моля впишете се или се регистрирайте, за да напишете мнение
  • Модел: AAEJ0708
  • Наличност: Налично, ограничени количества
  • 4.20 лв.
  • без ДДС: 4.20 лв.

Етикети: гаечен, ключ, 7x8мм, toptul, aaej0608, гаечни, ключове