Този сайт използва бисквитки, за да ви предложи по-добро преживяване. Може да се запознаете с подробна информация тук.

Звездогаечен ключ 42мм, TOPTUL - Ключ звездогаечен

Налично, ограничени количества Звездогаечен ключ 42мм, TOPTUL

Звездогаечен ключ 42мм, TOPTUL Standard Combination 15°.

Професионален ръчен инструмент изработен от висококачествен материал(Хром-ванадиева стомана). Изключително голямо усилие на натиск, което е пъти по-високо от стандарта ANSI & DIN. Като професионален инструмент съчетава в себе си качества като максимална издръжливост и устойчивост на корозия като покритието е матиран хром.

Комбинираните ключове намират приложение при работа на труднодостъпни места с единия си край, а с другия е доста по-ефективен при разхлабване на крепежни елементи. Намират широко приложение във всеки автосервиз,гараж,работилница и монтажни бригади.

Купете toptul звездогаечни ключове на най-добра цена. Звездогаечни ключове Toptul от серията AAEB можете да поръчате на нашия уебсайт или като се обадите на посочения телефон. Фирмата е оторизиран дистрибутор на ТМ Toptul в България.

На нашия сайт има богата гама продукти и оборудване за автосервизи и механици. Доставката се извършва навсякъде в страната взависимост от обслужващите райони на куриерските фирми работещи на територията на България.
Посочена цена е с вклюен ДДС.

В предлагания асортимент продукти са възможни различия, както в показания снимков материал, така и в данните, които са посочени. Mehanik.Bg запазва правото си на промени в изображението на продуктите, оборудването на техниката, цената на продукта, както и допълнителните принадлежности, които се предлагат.

Ключове
ВидЗвездогаечен
Тресчотен, брой зъбиНе
Инчов/МетриченМетричен
Размер42мм
Обща дължина479мм
Ъгъл на главата15°
Движение на главатаНе
МатериалChrome Vanadium Steel Material
ПокритиеМатиран-Хром
СтандартANSI & DIN standard

Напишете мнение

Моля впишете се или се регистрирайте, за да напишете мнение
  • Модел: AAEB4242
  • Наличност: Налично, ограничени количества
  • 0.00 лв.
  • без ДДС: 0.00 лв.

Етикети: звездогаечен, ключ, 42мм, toptul, aaeb4242, ключ, звездогаечен