Този сайт използва бисквитки, за да ви предложи по-добро преживяване. Може да се запознаете с подробна информация тук.

Вложка 1/4 E-TORX E5 - Вложка 1/4 Е-Torx

Вложка 1/4 E-TORX E5

E-TORX вложка със захват  1 / 4 квадрат.

Основното разнообразие от работни приспособления на монтажните инструменти е вида на вложката. Видовете вложки са разделени според геометрията на работния профил, по дължина и по предназначение. Тези инструменти осигуряват най-добрите условия за прилагане на трудовото усилие в сравнение с други видове инструменти за работа с външни работни профили. Шестоъгълните вложки осигуряват по-голяма стабилност при позициониране на главата върху скрепителните елементи обхващащи ги от всяка страна. Позволява особено високо натоварване върху крепежния елемент.. 

Купете вложка E-TORX на най-добра цена. E-TORX вложка Toptul от серията BAED можете да поръчате на нашия уебсайт или като се обадите на посочения телефон. Фирмата е оторизиран дистрибутор на ТМ Toptul в България.

На нашия сайт има богата гама продукти и оборудване за автосервизи и механици. Доставката се извършва навсякъде в страната взависимост от обслужващите райони на куриерските фирми работещи на територията на България.
Посочена цена е с вклюен ДДС.

В предлагания асортимент продукти са възможни различия, както в показания снимков материал, така и в данните, които са посочени. Mehanik.Bg запазва правото си на промени в изображението на продуктите, оборудването на техниката, цената на продукта, както и допълнителните принадлежности, които се предлагат.

Вложки
РазмерЕ5
Захват1/4 квадрат
Инчова/Метричена-
ВидE-TORX
ПрофилСтандартна
Брой точки6
МатериалВисоко-качествена стомана,CR-V сплав
ПокритиеМатиран Хром
СтандартDIN3120
Обща дължина25mm
МаркаTOPTUL
ПроизходTAIWAN

Напишете мнение

Моля впишете се или се регистрирайте, за да напишете мнение
  • Модел: BAED0805
  • Наличност: Налично, ограничени количества
  • 1.68 лв.
  • без ДДС: 1.68 лв.

Етикети: вложка, 1/4, e-torx, e5, baed0804, вложка, 1/4, е-torx