Този сайт използва бисквитки, за да ви предложи по-добро преживяване. Може да се запознаете с подробна информация тук.

Вложка 1/2 E-Torx удължена E10 - Вложка 1/2 E-TORX

Вложка 1/2 E-Torx удължена E10

Вложка Е-Torx удължена със захват  1 / 2 квадрат.

Основното разнообразие от работни приспособления на монтажните инструменти е вида на вложката. Видовете вложки са разделени според геометрията на работния профил, по дължина и по предназначение. Тези инструменти осигуряват най-добрите условия за прилагане на трудовото усилие в сравнение с други видове инструменти за работа с външни работни профили. Шестоъгълните вложки осигуряват по-голяма стабилност при позициониране на главата върху скрепителните елементи обхващащи ги от всяка страна. Позволява особено високо натоварване върху крепежния елемент.. 

Купете вложка E-Torx на най-добра цена. Torx-E вложка Toptul от серията BAEH можете да поръчате на нашия уебсайт или като се обадите на посочения телефон. Фирмата е оторизиран дистрибутор на ТМ Toptul в България.

На нашия сайт има богата гама продукти и оборудване за автосервизи и механици. Доставката се извършва навсякъде в страната взависимост от обслужващите райони на куриерските фирми работещи на територията на България.
Посочена цена е с вклюен ДДС.

В предлагания асортимент продукти са възможни различия, както в показания снимков материал, така и в данните, които са посочени. Mehanik.Bg запазва правото си на промени в изображението на продуктите, оборудването на техниката, цената на продукта, както и допълнителните принадлежности, които се предлагат.

Вложки
РазмерE10
Захват1/2 квадрат
Инчова/МетриченаМетрична
ВидE-TORX
ПрофилУдължена
Брой точки12
МатериалВисоко-качествена стомана,CR-V
ПокритиеМатиран Хром
СтандартDIN3120
Обща дължина77mm
МаркаTOPTUL
ПроизходTAIWAN

Напишете мнение

Моля впишете се или се регистрирайте, за да напишете мнение
  • Модел: BAEH1610
  • Наличност: Налично, ограничени количества
  • 5.16 лв.
  • без ДДС: 5.16 лв.

Етикети: вложка, 1/2, e-torx, удължена, e10, baeh1610, вложка, 1/2, дванадесетостен, удължена