Този сайт използва бисквитки, за да ви предложи по-добро преживяване. Може да се запознаете с подробна информация тук.

Адаптер 3/4(F) X 1/2(M) - Аксесоари за вложки 3/4

Адаптер 3/4(F) X 1/2(M)

Адаптер за вложка, за разхлабване - затягане на гайките и болтовете от различни ъгли. Позволява да работите в трудно достъпни места, за нестандартен инструмент се използва също. Изработен от хром-ванадиева стомана, което осигурява висока устойчивост и износване по време на работа.

Адаптера, използван при извършване на монтаж и отстраняване на резбови връзки за закрепване на крепежни елементи. Те се използват като инструменти в център за автосервизи, за ремонт на автомобили, за работа в шлосерски цехове, за ремонт на двигатели и за монтаж на автомобилни компоненти.

Купете адаптер на най-добра цена. Карданен адаптер Toptul от серията CAЕA можете да поръчате на нашия уебсайт или като се обадите на посочения телефон. Фирмата е оторизиран дистрибутор на ТМ Toptul в България.

На нашия сайт има богата гама продукти и оборудване за автосервизи и механици. Доставката се извършва навсякъде в страната взависимост от обслужващите райони на куриерските фирми работещи на територията на България.
Посочена цена е с вклюен ДДС.

В предлагания асортимент продукти са възможни различия, както в показания снимков материал, така и в данните, които са посочени. Mehanik.Bg запазва правото си на промени в изображението на продуктите, оборудването на техниката, цената на продукта, както и допълнителните принадлежности, които се предлагат.

Напишете мнение

Моля впишете се или се регистрирайте, за да напишете мнение
  • Модел: CAEA2416
  • Наличност: Налично, ограничени количества
  • 14.40 лв.
  • без ДДС: 14.40 лв.

Етикети: адаптер, 3/4(f), x, 1/2(m), caea1216, аксесоари, за, вложки, 3/8