Този сайт използва бисквитки, за да ви предложи по-добро преживяване. Може да се запознаете с подробна информация тук.

Вложка ударна 3/4 шестостен удължена 24мм - Вложка 3/4 шестостен ударна удължена

Вложка ударна 3/4 шестостен удължена 24мм

Шестостенна вложка ударна удължена със захват  3 / 4 квадрат.

Основните разлики между обикновените и ударните вложки се крият в материалите и технологиите използвани при производството на  вложките за удар. Основното изискване е съпротивлението на постоянни динамични натоварвания, което се постига чрез използването на специална стомана. Основният й елемент на легиране е молибден, който придава свойства на материала, осигурявайки връзка между твърдостта и здравината. Защитното покритие, използвано в производството - фосфатиране, дава на инструментите матов черен цвят. Това покритие е необходимо за по-нататъшна защита на продуктите от корозия, подобряване на твърдостта на контактните повърхности и устойчивостта на износване.

Разнообразие от работни приспособления на монтажните инструменти може да е вида на вложката. Видовете вложки са разделени според геометрията на работния профил, по дължина и по предназначение. Тези инструменти осигуряват най-добрите условия за прилагане на трудовото усилие в сравнение с други видове инструменти за работа с външни работни профили. Шестоъгълните вложки осигуряват по-голяма стабилност при позициониране на главата върху скрепителните елементи обхващащи ги от всяка страна. Позволява особено високо натоварване върху крепежния елемент.. 

Купете удължена ударна вложка на най-добра цена. Шестостенна удължена ударна вложка Toptul от серията KABE можете да поръчате на нашия уебсайт или като се обадите на посочения телефон. Фирмата е оторизиран дистрибутор на ТМ Toptul в България.

На нашия сайт има богата гама продукти и оборудване за автосервизи и механици. Доставката се извършва навсякъде в страната взависимост от обслужващите райони на куриерските фирми работещи на територията на България.
Посочена цена е с вклюен ДДС.

В предлагания асортимент продукти са възможни различия, както в показания снимков материал, така и в данните, които са посочени. Mehanik.Bg запазва правото си на промени в изображението на продуктите, оборудването на техниката, цената на продукта, както и допълнителните принадлежности, които се предлагат.

Вложки
Размер24mm
Захват3/4 квадрат
Инчова/МетриченаМетрична
ВидШестостенна
ПрофилУдължена
Брой точки6
МатериалХром-молибденова стомана-CR-MO
ПокритиеМат черен фосфат
СтандартDIN3121
Обща дължина90mm
МаркаTOPTUL
ПроизходTAIWAN

Напишете мнение

Моля впишете се или се регистрирайте, за да напишете мнение
  • Модел: KABE2424
  • Наличност: Налично, ограничени количества
  • 30.24 лв.
  • без ДДС: 30.24 лв.

Етикети: вложка, ударна, 3/4, шестостен, удължена, 24мм, kabe2424, вложка, 3/4, шестостен, ударна, удължена