Здравейте, в момента сайта се обновява и не може да изпълнява поръчки до 15.12.2023
Този сайт използва бисквитки, за да ви предложи по-добро преживяване. Може да се запознаете с подробна информация тук.

Чашка за маслен филтър 76мм(3''), 14-стен, 3/8', TOPTUL JDAH7614 - Смяна на масло-Авто

Чашка за маслен филтър 76мм(3''), 14-стен, 3/8', TOPTUL JDAH7614

Fits, MB, BMW, Audi, VW, Opel filters and etc...

Филтърната чашка е проектирана да работи с маслени филтри с определен размер, тъй като нейната форма не може да бъде променена. Това е метална чашка с вътрешни ръбове, която се поставя върху филтъра. За въртеливо движение, дръжката е прикрепена към шестоъгълния отвор от външната страна на чашата. Ако една кола трябва да се обслужва, изберете чаша под диаметъра на инсталирания филтър.

Чашка за маслени филтри. Създаден, за да се премахне или да се монтира маслен филтър на автомобилен двигател. Подходящ за филтри по марката на колата, а не по оригиналния производител.

Чашките са направени под формата на "плочи" чрез щамповане от ламарина и с покритие от специален материал, който предпазва инструментите от корозия. На всяка плоча има отвор за захващане с квадратна форма 3/8 ". Може да закупите универсален адаптер с 1/2" квадрат към 3/8 ", която дава възможност за използване на копчето на тресчотката или динамометричен ключ подходящ формат или гаечен ключ 21 мм.

Купете чашка за маслен филтър на най-добра цена. Чашка за маслен филтър на Toptul от серията JDAH можете да поръчате на нашия уебсайт или като се обадите на посочения телефон. Фирмата е оторизиран дистрибутор на ТМ Toptul в България.

На нашия сайт има богата гама продукти и оборудване за автосервизи и механици. Доставката се извършва навсякъде в страната взависимост от обслужващите райони на куриерските фирми работещи на територията на България.
Посочена цена е с вклюен ДДС.

В предлагания асортимент продукти са възможни различия, както в показания снимков материал, така и в данните, които са посочени. Mehanik.Bg запазва правото си на промени в изображението на продуктите, оборудването на техниката, цената на продукта, както и допълнителните принадлежности, които се предлагат.

Напишете мнение

Моля впишете се или се регистрирайте, за да напишете мнение
  • Модел: JDAH7614
  • Наличност: Налично, ограничени количества
  • 8.66 лв.
  • без ДДС: 8.66 лв.

Етикети: чашка, за, маслен, филтър, 76мм(3''), 14-стен, 3/8', toptul, jdah7614, jdah7614, смяна, на, масло