Този сайт използва бисквитки, за да ви предложи по-добро преживяване. Може да се запознаете с подробна информация тук.

Клещи за маслен филтър 60-90мм TOPTUL - Смяна на масло-Авто

Клещи за маслен филтър 60-90мм TOPTUL

3-позиционни клещи за маслени филтри.

Клещите са инструмент които попадат в арсенала на всеки майстор. Те са необходими в работата на всеки механик. Тези видове ръчни инструменти служат за задържане на различни предмети - това е основната им цел.
Специализираните клещи са с тесен обсег на приложение. Работната част е пригодена за предмети с цилиндрична форма. Можете да хванете цилиндрични елементи, подходящи за захващане на маслени филтри. Най-доброто задържане има назъбена област. 

От своя страна клещите са специални устройства които имат тесен фокус. Специализираните клещи за маслени филтри служат за монтаж и демонтаж на филтъра.

Има редица предимства които правят инструмента професионален. Позволява да работите в трудно достъпни места, за нестандартен инструмент се използва също. Изработен от специална стомана, което осигурява висока устойчивост и износване по време на работа.

Купете клещи за маслени филтри на най-добра цена. Клещи за маслен филтър Toptul от серията JDAA можете да поръчате на нашия уебсайт или като се обадите на посочения телефон. Фирмата е оторизиран дистрибутор на ТМ Toptul в България.

На нашия сайт има богата гама продукти и оборудване за автосервизи и механици. Доставката се извършва навсякъде в страната взависимост от обслужващите райони на куриерските фирми работещи на територията на България.
Посочена цена е с вклюен ДДС.

В предлагания асортимент продукти са възможни различия, както в показания снимков материал, така и в данните, които са посочени. Mehanik.Bg запазва правото си на промени в изображението на продуктите, оборудването на техниката, цената на продукта, както и допълнителните принадлежности, които се предлагат.

Клещи
ВидЗа маслен филтър
Размер60-90mm
Материал на дръжкатаПротивоплъзгаща
МаркаTOPTUL
СтандартDIN ISO
ПроизходTAIWAN

Напишете мнение

Моля впишете се или се регистрирайте, за да напишете мнение
  • Модел: JDAA1010
  • Наличност: Налично, ограничени количества
  • 24.00 лв.
  • без ДДС: 24.00 лв.

Етикети: клещи, за, маслен, филтър, 60-90мм, toptul, jdaa1010, клещи, комбинирани