Този сайт използва бисквитки, за да ви предложи по-добро преживяване. Може да се запознаете с подробна информация тук.

Раздвижен ключ за маслен филтър 66-94мм TOPTUL - Смяна на масло-Авто

Раздвижен ключ за маслен филтър 66-94мм TOPTUL

Раздвижения ключ за маслен филтър е проектиран да работи с маслени филтри с размер близък до обхвата на ключа, тъй като формата може да бъде променена. Това е метална скоба с вътрешни ръбове, която се поставя върху филтъра. За въртеливо движение, дръжката е прикрепена към шестоъгълния отвор от външната страна на чашата. Създаден, за да се премахне или да се монтира маслен филтър на автомобилен двигател. 


Купете раздвижен ключ за маслени филтри на най-добра цена. Раздвижен ключ за маслен филтър на Toptul от серията JDAA можете да поръчате на нашия уебсайт или като се обадите на посочения телефон. Фирмата е оторизиран дистрибутор на ТМ Toptul в България

На нашия сайт има богата гама продукти и оборудване за автосервизи и механици. Доставката се извършва навсякъде в страната взависимост от обслужващите райони на куриерските фирми работещи на територията на България.
Посочена цена е с вклюен ДДС.

В предлагания асортимент продукти са възможни различия, както в показания снимков материал, така и в данните, които са посочени. Mehanik.Bg запазва правото си на промени в изображението на продуктите, оборудването на техниката, цената на продукта, както и допълнителните принадлежности, които се предлагат.

Напишете мнение

Моля впишете се или се регистрирайте, за да напишете мнение
  • Модел: JDAA0808
  • Наличност: Налично, ограничени количества
  • 40.08 лв.
  • без ДДС: 40.08 лв.

Етикети: раздвижен, ключ, за, маслен, филтър, 66-94мм, toptul, jdaa0808, смяна, на, масло