Този сайт използва бисквитки, за да ви предложи по-добро преживяване. Може да се запознаете с подробна информация тук.

Палцови косачки

Палцови косачки

Палцовите моторни косачки са модерен инструмент, предназначен за косене и подрязване на трева, храсти и дървета. Те комбинират функционалността на традиционните ръчни косачки с мощността на моторизиран инструмент. 

  • Дизайн и работа: Палцовите моторни косачки функционират подобно на ръчна косачка, като се стремят към прецизно и контролирано косене. Структурата на тези косачки обаче включва малък електрически или бензинов мотор, който задвижва остриетата. Остриетата са усукани или закачени на диск и се въртят за да отрежат тревата, когато машината е включена.
  • Мощност и ефикасност: Палцовите моторни косачки са значително по-мощни от ръчните косачки и могат да се справят с по-трудна трева или дървета. Мощността на мотора варира в зависимост от модела, като по-мощните модели могат да работят по-ефективно върху по-тежки сортове трева или храсти.
  • Размер и тегло: Въпреки мощността си, палцовите моторни косачки са сравнително компактни и леки. Това ги прави лесни за използване и пренасяне, дори и в по-големи градини.
  • Поддръжка: Подобно на други моторизирани инструменти, палцовите моторни косачки изискват редовна поддръжка, включително почистване на остриетата, проверка на мотора и смяна на маслото при необходимост.
  • Удобство: При употреба, палцовите моторни косачки предлагат подобрен комфорт и ефективност в сравнение с ръчните косачки. Те намаляват физическото напрежение и умора, позволявайки на потребителите да отделят по-малко време и усилия за градинските дейности.
  • Цена: Цената на палцовите моторни косачки може да варира в зависимост от марката, модела и характеристиките. Обикновено те са по-скъпи от ръчните косачки, но предлагат по-голяма производителност и дълготрайност.

Обобщавайки, палцовите моторни косачки са удобен и ефективен инструмент за поддръжка на градината, предлагайки висококачествено косене без голямо физическо усилие.

Показване:
Подреждане по:

ПАЛЦОВА КОСАЧКА 196CC 6.5HP 100CM NAKAYAMA PRO

Скорости: Предна/Задна/Неутрална Тип съединител: ремък Стартиране с дърпанеТехнически характерист..

1 920.00 лв. без ДДС: 1 920.00 лв.

ПАЛЦОВА КОСАЧКА M 80  EUROSYSTEMS 450 BRIKS - GR240221 - Палцови косачки Изчерпан

ПАЛЦОВА КОСАЧКА M 80 EUROSYSTEMS 450 BRIKS

Технически характеристикиТип двигател: Бензинов, едноцилиндров, OHV, четиритактов с въздушно охлажда..

1 748.75 лв. без ДДС: 1 748.75 лв.

ПАЛЦОВА КОСАЧКА M 85 87СМ EUROSYSTEMS 625 BRIKS - GR240222 - Палцови косачки Изчерпан

ПАЛЦОВА КОСАЧКА M 85 87СМ EUROSYSTEMS 625 BRIKS

Технически характеристикиТип двигател: Бензинов, едноцилиндров,OHV, четиритактов с въздушно охлаждан..

2 265.62 лв. без ДДС: 2 265.62 лв.