Този сайт използва бисквитки, за да ви предложи по-добро преживяване. Може да се запознаете с подробна информация тук.

Винтоверти - Хоби

Винтоверти - Хоби

Хоби винтовертите са прекрасни инструменти за всеки, който обича да се занимава с домашни подобрения, ремонти или собственоръчно изработени проекти. Те са компактни, леки и изключително удобни за използване, дори за хора без много опит с подобен вид инструменти.

Изработени са с оглед на удобството и универсалността и обикновено предлагат различни настройки на мощността и скоростта, което ги прави подходящи за разнообразие от задачи - от завиване на винтове в меки материали като дърво, до бормашинова работа с твърди материали като метал.

Има много допълнителни предимства при използването на хоби винтоверти. Те притежават конструкция, създадена да пасва на любителите на творческото майсторство, селектиране на  скоростта и мощността, която най-добре отговаря на вашите нужди, като по този начин оптимизирате работата си.

Хоби винтовертите са също така едни от най-економичните инструменти от своя тип. За голяма част от моделите се предлагат батерии с висока ефективност и дълъг живот, което гарантира продължителност на работа и спестява пари от смяна на батерии в дългосрочен план. Безжичните модели предлагат допълнителен комфорт, като ви позволяват да работите навсякъде, без да се притеснявате от дължината на кабела. Тези устройства обикновено са оборудвани със здрави и дълготрайни литиево-йонни батерии, като някои дори имат вграден индикатор за заряд, за да знаете, кога е време да заредите. В зависимост от модела, някои хоби винтоверти могат да предложат допълнителни екстри като вградени LED светлини, които осигуряват добра видимост при работа в плохо осветени зони, или клипсове за колан, които ви позволяват лесно да носите инструмента около работното пространство. Многото хоби винтоверти имат ергономични дизайни, които намаляват натоварването върху ръка и китка, дори при продължителна употреба. Меките дръжки и добре балансираната тежест също помагат за отведе на стреса от ръката.

Независимо дали сте нов в света на DIY проектите, или сте опитен ремонтен специалист, хоби винтовертите предлагат удобството, гъвкавостта и надеждността, които са ви необходими за успешно завършване на всяка задача. Освен това, тези винтоверти често идват с разнообразие от аксесоари, включително свредла, битове и допълнителни батерии, което прави тези инструменти изключително универсални за решаване на различни задачи.

Показване:
Подреждане по:

BOSCH PSR 300 LI-АКУМУЛАТОРНА ОТВЕРТКА

Технически характеристики:Напрежение на акумулатора: 10. 8 V Максимален въртящ момент: 25 Nm Обор..

179.00 лв. без ДДС: 179.00 лв.

Bosch UniversalDrill 18 (2x 1,5Ah) Акумулаторен винтоверт куфар

Добре оформена, ергономична конструкция за удобна работа Оптимален въртящ момент с 20 различни наст..

299.00 лв. без ДДС: 299.00 лв.

Bosch Акумулаторен винтоверт PSR 14,4

Предимства на продукта: Мощен 14,4 V мотор с планетен редуктор Преждевременно избиране на въртящия м..

259.00 лв. без ДДС: 259.00 лв.

SKIL 6940MK ВИНТОВЕРТ + ПРИСТАВКА ЗА СЕРИЙНО ЗАВИВАНЕ

Технически характеристики:Мощност: 520 W Максимална скорост: 4500 об/мин Захранващо напрежение: 2..

385.00 лв. без ДДС: 385.00 лв.

Акумулаторен винтоверт Bosch UniversalDrill 18 V , 30 Nm с батерия и зарядно

Компактният и мощен акумулаторен универсален винтоверт изпълнява всяко желание. Добре оформена, ерго..

249.00 лв. без ДДС: 249.00 лв.

Акумулаторна отвертка BOSCH IXO 6

Акумулаторната отвертка BOSCH IXO 6 Colour Edition е нов модел отличаващ се с пълен контрол благодар..

119.00 лв. без ДДС: 119.00 лв.

Бормашина-винтоверт Bosch EasyDrill 1200 Li 12V, 2 x 1.5Ah

Диаметър на винта - на винта до: 6 mm Диаметър на отвора - на отвора в стомана: 6 mm - на отвора в д..

239.00 лв. без ДДС: 239.00 лв.