Този сайт използва бисквитки, за да ви предложи по-добро преживяване. Може да се запознаете с подробна информация тук.

Компресорни глави

Компресорни глави

Имате нужда от резервни части за пневматични компресори, ние сме на насреща. 

 Един от най-важните елементи на всеки пневматичен компресор е главата на компресора. Изпълнява най-важната функция компресира въздуха в системата и го изпраща към приемника(ресивера) и от там за по-нататъшно захранване на уредите които го консумират. 

Могат да се класификацират няколко вида компресорни глави, които са разделени на две групи по вид смазка:

  • Безмаслени компресорни глави - специални материали с нисък коефициент на триене и ниска степен на износване се използват при тяхното производство. Те се използват главно в системи, в които въздухът циркулира без масло. Маслото смазва по метода на специална система за пръскане на масло. Образува се защитен слой, който предпазва от директен контакт с триещите се части. Това намалява триенето между тях и вследствие на това се минимизира степента на износване. 

Необходимо е да се обърне внимание на някои важни технически характеристики на главите на компресора при избора им. 

 Брой етапи на компресиране определя максималното въздушно налягане, с което може да го компресира главата на компресора, като те могат да бъдат: 

  • едностепенни компресорни глави компресията на въздуха се извършва в една камера, поради което тези устройства не осигуряват висока степен на сгъстяване; 
  • двустепенни компресорни глави то е по-мощно оборудване. Работният процес е последователен: първо буталото в една камера компресира въздуха, например до 8 бара. След това въздухът влиза в друга камера, където достига крайната стойност на налягането, например 12 бара. Товаосигурява по-добра производителност на системата и същевременно минимално ниво на шум и вибрации. 

 Максимално налягане тази характеристика показва най-високата стойност на налягането, на която може да компресира конкретния модел, компресорна глава. Ето защо, изборът трябва да се определя главно от стойността на този параметър: той трябва да съответства на индекса насгъстения въздух необходим за работа на пневматичните инструменти. 
 Производителност важна характеристика, в зависимост от пневматичното оборудване, за което е закупена главата. Ако се свърже компресор към пневматичен инструмент който не изисква големи обеми въздух, главата която е подходяща за целта, например да е с дебит 160 л мин. Ако обаче искате да закупите компресорна глава, за да се гарантира функционирането на мощно оборудване, е по-добре да изберете модел с дебит около 1000 л мин. 

 На нашия сайт има богат избор на оборудване: можете да се снабдите с компресорна глава на достъпна цена за кратко време. Просто се обадете на посочените телефони. Ще получите отговор от компетентен специалист и ще Ви осигурим цялата информация, която ви е нужна. 
Ние предлагаме компресорни глави в цялата страна с доставка и гаранция, обадете ни се! Можете да получите повече информация за условията и разходите за доставка от нашите мениджъри.

Показване:
Подреждане по:
Глава за компресор GG 406, B4900, 514l/min Налично, ограничени количества

Глава за компресор GG 406, B4900, 514l/min

Компресорна глава B4900 с 514 литра в минута. Двуцилиндрова едностъпална компресо..

636.00 лв. без ДДС: 636.00 лв.

Глава за компресор GG 405, B3700, 476l/min Налично, ограничени количества

Глава за компресор GG 405, B3700, 476l/min

Компресорна глава B3700 с 476 литра в минута. Двуцилиндрова едностъпална компресо..

469.00 лв. без ДДС: 469.00 лв.

Глава за компресор GG 404, B2800B, 360l/min Налично, ограничени количества

Глава за компресор GG 404, B2800B, 360l/min

Компресорна глава B2800B с 360 литра в минута. Двуцилиндрова едностъпална компресорна ..

369.00 лв. без ДДС: 369.00 лв.

Глава за компресор GG 403, B2800, 254l/min Налично, ограничени количества

Глава за компресор GG 403, B2800, 254l/min

Компресорна глава B2800 с 254 литра в минута. Двуцилиндрова едностъпална компресорна помпа ..

295.00 лв. без ДДС: 295.00 лв.