Този сайт използва бисквитки, за да ви предложи по-добро преживяване. Може да се запознаете с подробна информация тук.

Резервни части

Резервни части

 Доставчиците с които работим са марки(доказани във времето), те произвеждат не само компресорно оборудване, но и резервни части за него. Основният детайл в структурата на тези устройства е главата на компресора. От нея зависи работата на оборудването, по известна като "сърцето на компресора". Това лаконично заглавие обяснява важността на детайла. 

Какви могат да са причините за аварии при компресорното оборудване? 

 Компресорите са сложни устройства, който от време на време излизат от строя. Основните компоненти на всеки бутален компресор са: блок, цилиндър, двигател и картер. В процеса на използване някои части се подлагат на големи натоварвания и отработват ресурсите си. Вследствие на това е необходимо да бъдат заменени. Буталният елемент е възелът, който е изложен на най-голяма степен на износване, без този елемент компресорът напълно може да се повреди и не може да продължи да работи. От своевременното поддържане на компресорната глава зависи живота на компресора. 

В допълнение към естествените процеси на износване има и други причини, които причиняват неизправности в работата на компресорите: 

  • Неправилно боравене с машини и неспазване на инструкциите за експлоатация; Груби нарушения на правилата и отказ за своевременна проверка на състоянието на компресора; 
  • Ако има проблем със захранването, поради колебания на тока, части от компресора могат да се повредят и той да не тръгне. 

 Важно е да се открие незабавно причината за неизправността и да се заменят дефектните части. Цената на подмяната на части е няколко пъти по-евтина от закупуването на нов компресор. Затова обслужвайте навреме вашата пневматична техника и преглеждайте от време на време компонентите на устройството и системата. 
 На нашия сайт можете да намерите резервни части за компресора от различни производители. Независимо от степента и вида на счупването, всеки може да намери точно това, от което се нуждае. Нашите специалисти ще ви помогнат да направите избор и ще проведете консултации, ако е необходимо. За повече информация, моля свържете се с нас на номерата, посочени на уебсайта.

Показване:
Подреждане по:

Пресостат монофазен, едностепенен GAV PRM 1

Едностепенният пресостат GAV модел RPM 1 се използва за автоматично поддържане на налягането в ..

39.20 лв. без ДДС: 39.20 лв.