Този сайт използва бисквитки, за да ви предложи по-добро преживяване. Може да се запознаете с подробна информация тук.

Аспирационни системи

Аспирационни системи

Аспирационни системи за автосервизи са представени в тази категория и се използват за отстраняване на отработените газове от автомобилите в затворени пространства. Уредбите за отвеждане на отработените газове са необходим елемент за всеки автосервиз. Тези технически решения са лесни за инсталиране и осигуряват ефективно отстраняване на отработените газове от автомобилите. 
Има системи с баланс и кабел за ръчно окачване на маркуча. Балансът автоматично вдига маркуча с дюзата след откачане и постоянно го поддържа в окачено състояние. В разновидностите има и модели за газове с високи температури. Изпускателната система с два маркуча премахва отработените газове от два автомобила или от една кола с двойна изпускателна система. 
 Една изпускателна система може да обслужва няколко работни зони. Аспирационната система за отработени газове е лесна за придвижване поради ниското тегло на материалите от които е направена и сачмените лагери на колелата с които са снабдени. 

Аспирационните системи за тежкотоварни автомобили, в сервизи където височината на тавана ги прави по-трудно да се инсталират и където трябва да работят в трудни условия, най-доброто решение е да са маркуч, чиято зона на покритие на площа е от около 76 м2. 

При производството на такъв тип системи ще намерите широка гама от каучук и метални дюзи за монтаж на различни видове превозни средства и системи, които могат да издържат на термично натоварване до 150 С отработените газове, маркучи с изпускателната еластичност, което позволява да се намалят значително загубите на налягане в системата. Маркучите са устойчиви на всички химикали, изпускани от изгарянето на дизелово гориво и бензин, както и на механични товари.


За отстраняване на токсичните отработили газове в зоната за ремонт на автосервизите се използват следните типове оборудване:

- Стационарни аспирационни системи за отработени газове.

- Обикновени системи за отработени газове, състоящи се от маркуч за подаване на газовете и вентилатор за отвеждането им.

- подвижни мобилни аспирационни системи за отработили газове.

- подови изпускателни системи за отработили газове в автоцентровете.

Може да намерите изгодно на ниска и достъпна цена аспирационна изпускателна система  за отстраняване на изгорелите газове на леки и товарни автомобили от затворени пространства като автосервизни центрове и диагностични центрове на автомобили.

ОЧАКВАЙТЕ СКОРО!!

Няма добавени продукти в тази категория.